Verrassings-reis voor medewerkers

De verrassingsreis voor onze medewerkers was een echte voltreffer. Nochtans zat het weer op de eerste dag, 30 mei 2016 helemaal niet mee, en da's nog zacht uitgedrukt: het regende bijna onophoudelijk pijpestelen. Ondanks de enorme massa water die met bakken uit de lucht viel (en daarmee volgens het KMI die dag een jaarrecord vestigde) was iedereen het er over eens: het werd toch een zeer leuke dag. Op 9 juni had de tweede groep veel meer geluk: een zeer zonnige en warme dag.

De verrassingsreis 2016 bracht ons naar Mechelen, een historische stad vol cultuur en ... verrassingen. Ooit zelfs de hoofdstad geweest van de Nederlanden en nu het uitgelezen decor om onze bijna 100 verrassingsreizigers te verwennen: een bezoek (lees: beklimming) aan de St. Romboutstoren (met selfies en op de achtergrond een in de zon blinkend Atomium), een boottochtje op de Dijle (met een schipper-gids die zo in ons animatieteam kan beginnen), een middaglunch in een nabije brasserie, city-golfen kriskras doorheen de stad, een Gouden Caroluswandeling (met uiteraard een proeverij van het lokale gerstennat) en tenslotte een driegangen streekmenu in restaurant Concorde: de Mechelse koekoek.

Oh ja: voor de competitiebeesten onder ons. De golfwedstrijd werd gewonnen door Esther (16 slagen) én Tinne (16 slagen waaronder een hole-in-one: proficiat ! ), eervol gevolgd door Tom (17), en drie collega's met 18 slagen: Ingrid, Gitte en Seena.

Enkele medewerkers kregen daarenboven een Parel-prijs en genoten van... een ontspannende hand- en voetmassage. Voor één keer de verzorgende rollen omgedraaid. Geen wonder dat elk jaar meer en meer medewerkers meegaan.

Tot de volgende keer !