Vrijwilligersfeest 2016

Ons jaarlijks vrijwilligersfeest is meer dan een feest: naast een feestelijk diner is dit ook en vooral een event. Vorig jaar hadden we de "Wat als?"-quiz. Dit jaar gingen onze vrijwilligers op zoek naar de dader van de diefstal van het geheime recept van Mama Miracoli. Maar liefst 89 vrijwilligers waren er bij en wilden deze gezellige avond voor geen geld missen.

Jacq Van den Heuvel, vrijwilliger tijdens onze bingo-namiddagen, stond er achteraf echt op dat hij zijn persoonlijk verhaal mocht toevoegen aan deze album:

 

Op 3 maart om 16.30 u werden we in woonzorgcentrum Zusterhof verwelkomd met een heerlijk glaasje cava, wat er voor zorgde dat er direct een gezellige sfeer ontstond.

In vloeiend Italiaans bedankte de algemeen directeur van de beide woonzorgcentra ons,  voor de inspanningen die wij als vrijwilliger doen en gaf hij de regie van deze avond in handen van “ vier razend enthousiaste dames” die onmiddellijk begonnen met een spannende sfeer te creëren, dewelke - na genoten te hebben van een heerlijk buffet- tot een spannende ontknoping werd op gevoerd.

De directie van de woonzorgcentra mag trots zijn, de namen van : Annelies, Jolien, Ine en Steffi op haar loonlijst te mogen vermelden.

Ik durf namens alle aanwezige vrijwilligers zeggen:

Jullie zijn een stel KANJERS !
Bedankt voor jullie inspanningen en de gezellige avond !