Philippe Geubels op bezoek

Waarover gaat dit? Deze zomer lanceert de openbare omroep ‘Jouw VRT’. Zij gaan aan de Vlaming vragen: hoe kunnen we nog meer jouw VRT worden? De VRT wil dus polsen naar de mening van de mediagebruiker over wat ze maken en hoe zij dat doen.

 Dit doen zij door van begin juli tot eind september 2021 zestig stemmen en gezichten van al hun radio- en televisiezenders op pad te sturen. De VRT gaat bijvoorbeeld langs in een jeugdhuis, een bouwwerf en een brandweerkazerne, maar ook op een markt, festival of recreatiegebied, iedereen komt aan bod. Hiervan maken zij leuke, korte filmpjes die drie maanden lang dagelijks te zien zijn op zowel Eén als Canvas, maar ook op hun digitale en sociale mediakanalen.
 
De VRT had ons gecontacteerd en zij wilden heel graag filmen in het woonzorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw. De gastheer voor de VRT was dus Philippe Geubels.
 
De VRT bracht ook een kleine, retro caravan mee die bestickerd is in de nieuwe VRT-branding. Benieuwd naar het resultaat? Zie ook onze Facebookpagina Onze-Lieve-Vrouw !