Nieuws

Met als thema "In the spotlight". Een uitgebreide vakantiebrochure voor elk wat wils. Vergeet zeker niet onze bonte namiddag op 4 september !

zonneblad.JPG

In het najaar van 2018 deden we een tevredenheidsmeting bij onze eigen medewerkers, in beide huizen. 

 

De belangrijkste resultaten op een rij:

 

  • Maar liefst 87% van alle medewerkers is tevreden of heel tevreden om hier te werken !

 

 

Zorgnet-Icuro wil met de campagne Zorg aan Zet  een breed maatschappelijk debat over de zorg van morgen op gang brengen. De campagne wil zoveel mogelijk ideeën en meningen verzamelen: van zorgorganisaties, zorgverleners, patiënten en gebruikers.

Zorg is belangrijk. Iedereen wordt er vroeg of laat mee geconfronteerd en iedereen wil graag kwaliteitsvolle zorg krijgen wanneer hij die nodig heeft. En toch is zorg niet echt een topthema in de media of een gegeven waarmee de meeste partijen naar de kiezer trekken. De grote publiekscampagne Zorg aan Zet wil hierin verandering brengen.

De fotoclub ISO-2400  uit Mol stelt in een wisseltentoonstelling hun knapste werken aan u voor. Te bewonderen doorheen het ganse huis, in Zusterhof én in Onze-Lieve-Vrouw.

Dankuwel aan de kunstenaars.

Op 7 december 2018 werden drie bijzondere mensen gevierd die een hele loopbaan lang kleine en grote wensen van geluk elke dag in praktijk hebben gebracht. Zij konden na hun zeer verdienstelijke en jarenlange inzet op pensioen gaan. Marina Van Gorp en Lisa Sannen (beiden de laatste jaren in Zusterhof maar daarvoor gestart in het Moederhuis) en Dina Lommelen (Onze-Lieve-Vrouw).

Van harte proficiat. In ons fotoalbum onze stralende jubilarissen.

Tentoonstelling Middle Gate II - het verhaal van Dimpna

Het allereerste jaarverslag van onze woonzorgcentra, Zusterhof en Onze-Lieve-Vrouw.

Eigentijds wonen en hen ondersteunen waar het nodig is: daar willen we voor blijven gaan !

De zon is er weer en geen zomer zonder leuke activiteiten!  Ontdek snel ons activiteitenprogramma in 't Zonneblad! 

 

We willen al langer dan vandaag een open huis zijn en zeker geen besloten gemeenschap of bekrompen instelling. We wensen de samenleving zoveel mogelijk te betrekken bij het leven en wonen van ons woonzorgcentrum.

Je kon de voorbije weken niet aan de berichtgeving ontsnappen... Vanaf vandaag, 25 mei 2018, treedt de nieuwe Europese privacyregelgeving in werking om je persoonsgegevens beter te beschermen. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (of de GDPR) bepaalt de regels die bedrijven en overheden moeten volgen wanneer ze je persoonlijke gegevens wensen te gebruiken en geeft je verschillende rechten om te helpen je persoonsgegevens beter te beschermen.