Vrijwilligers gezocht

Onze vrijwilligers betekenen een echte meerwaarde in de zorg en begeleiding van bewoners. Heel wat mensen met het hart op de juiste plaats komen een of meerdere namiddagen in de maand onze polyvalente ruimte open houden, in de volksmond: de cafetaria. Dit betekent voor velen een gezellige ontmoetingsplaats of rustpunt om iets te komen drinken.

Ook onze activiteiten, groot of klein, worden ondersteund door vrijwilligers: een wandeling met een bewoner in een rolstoel, een luisterend oor voor iemand die het moeilijk heeft, hulp bij de maaltijden, een spelletje kaart spelen of gezellig wat keuvelen ter verstrooiing van mensen die zich eenzaam voelen, … Het lijken allemaal kleine dingen, maar ze maken elke dag voor onze bewoners een hemelsbreed verschil.

Wij zijn onze vrijwilligers ontzettend dankbaar en willen hen dat ook laten blijken. Zo is ons jaarlijks vrijwilligersfeestje een echte voltreffer, een dag om naar uit te kijken. Wat stilaan een goede traditie en jaarlijkse gewoonte is geworden doet niets af aan onze  waardering voor deze mensen met een gouden hart. Zonder deze vrijwilligers zou het leven van elke dag er in ons huis toch anders uitzien. Zij zijn onmisbaar voor vele van onze bewoners.

 

Vrijwilligers kleuren de dagen? Ook iets voor jou?

Wenst u wat meer informatie? Aarzel niet en contacteer ons !

 

Team Animatie

0492 97 31 04

animatie@zusterhof.be

Vrijwilligers.jpg