Petitie "voor kwetsbare ouderen"

Vandaag gaf Zorgnet-Icuro de aftrap voor de online-petitie “Voor kwetsbare ouderen”. Met deze actie wil Zorgnet-Icuro een krachtig signaal geven aan de beleidsmakers en oproepen om te investeren in een kwaliteitsvolle en toegankelijke zorg voor de zwaar zorgbehoevende ouderen in de woonzorgcentra.

We willen de bredere samenleving sensibiliseren en zo het draagvlak voor onze vragen aan de Vlaamse regering verbreden.

Je kan de petitie persoonlijk ondertekenen op www.voorkwetsbareouderen.be. Daarnaast kunnen organisaties ook expliciet hun steun betuigen. De petitie online ondertekenen is zeer eenvoudig en neemt maar een minuutje in beslag.

Het is uiterst belangrijk dat deze actie slaagt, zodat we hiermee kunnen aantonen dat de huidige problemen in de ouderenzorg een fundamentele oplossing vragen. Er dienen op zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk handtekeningen te worden verzameld!

We rekenen op uw steun om de actie maximaal bekendheid te geven. U kan dat doen door in de eerste plaats zelf te tekenen, maar niet in het minst door verder reclame te maken voor deze actie via sociale media (Facebook, Twitter, Linked-in) en via email te verspreiden naar uw netwerk.

Allen samen kunnen we ervoor zorgen dat deze actie zoveel mogelijk weerklank krijgt en een succes wordt, zodat we onze kwetsbare ouderen de betaalbare zorg kunnen geven waarop ze recht hebben!

Alvast van harte dank voor uw steun!